סופ"ש תזונה ובריאות – הרצאת על תזונה וגסטרונומיה :סטנדאפ קולינרי – עשרת הדברות לאירוח שפוי של תמי סירקיס, מיתוסים בתזונה, סדנת בישול

הרצאת תזונה/ גסטרונומיה : ענת ענבר – תודעה מזינה "לאכול מה שבא לי" ו- "להתיידד עם הסטרס".

בהרצאתה החדשנית ופורצת הדרך, בשיטת "תודעה מזינה", תגלה לנו ענת ענבר את הסודות והתשובות לכל אלו ותלמד אותנו איך לעשות זאת נכון.
ההרצאה תעסוקה בשאלות הבאות – באיזו דרך קשור המזון למצבנו הגופני והרגשי? החיבורים העדינים והמשפיעים ביותר. כיצד ניתן להגיע לאורח חיים רגוע, בריא, מלא חיוניות ומרץ בעזרת תזונה נכונה? בדרך המשתלבת עם התזונה המודרנית וה-Life Style (בילויים, חופשות ושאר חגיגות) המזון הוא הגורם המשפיע ביותר על מצבנו הגופני, הנפשי והרגשי. על המחשבות שלנו, ההחלטות ואיכות החיים שלנו. וכמו כן הרגשות משפיעים עלינו בבחירת התפריט היומי יותר מאשר רצון לבריאות או איזון במשקל.
ענת ענבר, מפתחת השיטה המהפכנית "תודעה מזינה", מומחית בתזונה ואורח חיים מאוזן, מרצה בבתי ספר ובארגונים, משתתפת בתוכניות רדיו וטלוויזיה ומנחת קבוצות הבוטיק "תודעה מזינה". "תודעה מזינה "– תזונה מודרנית בשילוב N.L.Pתזונה ותודעה הם כמו שני גלגלי שיניים המניעים זה את זה ופועלים יחד כדי להשיג את המטרה שהיא איזון, חופש בחירה ושחרור מכל מה שמיותר לנו.
סטנדאפ קולינרי – עשרת הדברות לאירוח שפוי – תמי סירקיס במופע סטאנד-אפ קולינארי מצחיק ואנרגטי, עצות מעשיות ומעשיות משעשעות (מאחת שעשתה המון טעויות…) – היא הזדמנות לצחוק בקול גדול על עצמנו ועל הרגלינו. כל מארח ימצא טיפ טוב לאירוח הבא. מעבר לטיפים יש במופע מימדים של אימון קבוצתי לעידוד תחזוקת חיי החברה והמשפחה שלנו

תמי סירקיס היא מרצה, סטנד-אפיסטית ומאמנת בריאות, נמצאת כבר שנים בתודעה הציבורית. היא מופיעה בקביעות על במות, בכנסים, בתקשורת בתוכניות טלוויזיה, רדיו ובאתרי האינטרנט.
תמי מציעה מופעי "סטנד-אפ קולינארי" ובהם מבט משועשע ומרענן על בני אדם, משפחות, אירוח ובישול ביתי. בכל מופע עיצות פרקטיות וסיפורים אישיים ומצחיקים עד דמעות. יש אפשרות לבנות מופע לפי נושא מבוקש.
סודות בין הסירים והספרים –
מופע יחיד בסגנון ‘מספרת סיפורים’ מותאם להגשה בזום. המופע על ההיסטוריה הפרטית של משפחת סירקיס והציבורית של 45 שנות ספרי הבישול בישראל. המופע מעורר סימפטיה והשראה בעקבות הספרים והאישה אשר שינו את המטבח הישראלי ללא הכר. תמי סירקיס נותנת למאזינים הצצה מצחיקה ונוגעת ללב על החיים של “הבת של…”.
הקהל בבית מוזמן להצטרף למפגש עם ספר / ספרי הבישול האהוב /ים עליכם כדי להציג אותו למצלמה.
אנשים עם סיפורים אישיים מיוחדים שירצו לחלוק עם הקהל מתבקשים לשלוח מראש בקשה עם כמה מילים מה ירצו לספר. (45-70 דק').
תמי החלה את דרכה בפני קהל בשיעורי בישול בבתי ספר לחובבנים. שיעורי הבישול שלה נודעים כהזדמנות לראות הדגמה של מתכונים קלים, ליהנות מארוחה טעימה ובעיקר לצחוק בקול גדול. בשנים האחרונות היא מופיעה בפני קהל במגוון גדול של הופעות קולינאריות, החל ממופעי בישול ותרבות על במות היכלי התרבות וכלה בהרצאות משעשעות באירועים פרטיים, מקומות עבודה וקהילות.
תמי מביאה להרצאות ולהופעות הומור טבעי יחד עם חוכמת חיים של "אימא" במשרה מלאה, שאוהבת לבשל ולארח. זאת, מבלי להזניח קריירה אקטיבית בתחומי הכתיבה העיתונאית, הפקות טלביזיה, הופעות ומתן ייעוץ שיווקי-קולינארי לחברות מסחריות. לתמי יש תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים ותואר שני במהל עסקים ( (MBA שניהם מאוניברסיטת תל-אביב. יש לה ניסיון עסקי עשיר ובין היתר שימשה תקציבאית ופלנרית במשרד הפרסום קשר בראל; מנהלת ייצור ומביאה לדפוס בהוצאת רות סירקיס ועוד פרוייקטים ומיזמים שונים
תזונה על קצה המזלג- דיאטנית מוסמכת נותנת סקירה על פירמידת המזון המומלצת, תחליפים וכמויות מומלצות תוך הדגשת החשיבות לבריאותנו. הרצאה עם אפשרות של שאלות ותשובות.
מיתוסים בתזונה- נכון או לא נכון.. כיצד אכילה בחוץ הופכת לעיתים למלכודת השמנה- כיצד לבחור נכון ולצמצם "נזקים", הקושי לשמור על המשקל בימינו עם הפיתויים הרבים.
חשיבות התזונה לספורטאי החובב- הנחיות מומלצות לתזונה לעוסקים בספורט, מה כדאי לנו לצרוך לפני ואחרי פעילות? האם יש אמת במיתוסים הרווחים בנושא? והאם יש צורך בתוספי חלבון?
סדנת בישול – סדנת בישול לבחירה
סטנדאפ קולינרי